Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ambigram Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jacuzzi Swim Spas
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Poti inota, poti sa te relaxezi in orice moment sau sa te distrezi impreuna cu familia in orice perioada a anului si toate acestea cu costuri mai mici decat in cazul unei piscine traditionale.

O mini piscina este usor de instalat: fara sapaturi, fara constructori, fara echipamente speciale. Se aseaza pur si simplu in locul destinat si este gata pentru a fi umpluta cu apa.

Datorita eficientei extreme energetice, in general costurile de operare zilnica in conditii de utilizare intensa nu vor depasi 20RON.

Tehnologia de realizare este identica cu cea a celorlalte hot tub-uri Arctic SPAS celebre in intreaga lume, care ofera  eficienta energetica extrema, efort redus de intretinere si tehnica avansata pentru controlul fiecarei optiuni instalate.

Pentru a te mentine in forma, relaxare sau pur si simplu distractie: aceste piscine sunt perfecte pentru grupuri mari de persoane sau utilizare solitara.

Desi le numim bazine de inot, aceste spa-uri intra intr-o categorie speciala pe care o numim all weather – spa-uri pentru orice vreme sau conditii.
Din Gura in Gura